Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 20. 14:30, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-BÉCS

Férfi kézilabda Európa-kupa - Szlovák ellenfelet kapott a Ferencváros.

Férfi kézilabda Európa-kupa - Szlovák ellenfelet kapott a Ferencváros.

A Ferencváros a szlovák Tatran Presov csapatával találkozik a férfi kézilabda Európa-kupa negyeddöntőjében.

A keddi, bécsi sorsoláson elhangzott, hogy a párharc első mérkőzésére március 23-án vagy 24-én kerül sor a népligeti Elek Gyula Arénában, a visszavágót pedig egy héttel később játsszák Eperjesen. Továbbjutás esetén az FTC-Green Collect a görög Olimpiakosz SFP és a szlovén MRK Krka párharcának győztesével találkozik a harmadik számú európai kupasorozat áprilisi elődöntőjében.
"Örülök, mert azt szerettem volna, hogy aránylag közeli, buszos utunk legyen. Abban az időszakban borzasztóan kemény négy hét vár ránk nyolc meccsel, Magyarország legerősebb csapatai ellen a bajnokságban. Fontos az a plusz egy pihenőnap, amit az jelent, hogy a mérkőzés után haza tudunk jönni busszal" - nyilatkozta a klub honlapján Pásztor István vezetőedző.
Hozzátette, a játékerő szempontjából szerinte nincs nagy különbség a csapatok között, talán egy-két kivétellel. Hangsúlyozta, biztosan a Tatran Presov is jó erőkből áll, sok idegenlégióssal a keretben, hiszen nyolc góllal megverte az izlandi Hafnarfjördurt az előző körben.
"Örülök, hogy külön ágra kerültünk a két román és az izlandi csapattal, továbbra is a továbbjutás és az Európa-kupa megnyerése a cél" - szögezte le Pásztor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.

2024. Július 18. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Megjósolhatatlan a mogyoródi verseny kimenetele.

Várhatóan izgalmasan alakul majd a hétvégi 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futama, melynek a papírforma és az erőviszonyok alapján a háromszoros világbajnok Max Verstappen az esélyese.

2024. Július 18. 12:00, csütörtök | Helyi sport

Kékszalag - Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről.

Elrajtolt az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj mezőnye Balatonfüredről.