Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 15. 07:30, csütörtök | Helyi sport

Európai kézilabdaligák - Korsós Dorina csapata továbbjutott a Román Kupában.

Európai kézilabdaligák - Korsós Dorina csapata továbbjutott a Román Kupában.

Korsós Dorina kézilabdacsapata, a Rapid Bucuresti negyeddöntős lett a Román Kupában, mivel otthon 34-31-re nyert az SCM Universitatea Craiova ellen a szerdai nyolcaddöntőben.

A liga honlapja szerint a balszélső kilenc lövésből hat góllal járult hozzá a fővárosiak sikeréhez.
Faluvégi Dorottya öt, Háfra Noémi két gólt szerzett - és egyikük sem hibázott - a német bajnok és listavezető SG BBM Bietigheim csapatában, amely otthon 33-16-ra nyert a HSG Bad Wildungen Vipers ellen, így 15 forduló után is veretlen.
Kajdon Blanka négy kísérletből kétszer volt eredményes a Molde HK Elite színeiben, amely 34-20-ra kikapott a Bajnokok Ligája-címvédő Vipers Kristiansand otthonában a norvég élvonalban. A Molde kilencedik a tabellán.
Szabó Edina vezetőedző együttese, a Saint-Amand HB házigazdaként 27-25-re kikapott a sereghajtó Stella St. Maurtól - amelynek ez volt a második sikere a szezonban - a francia női bajnokságban, így a 11. helyen áll.


A norvég férfi élvonalban Lukács Péter négyből háromszor talált be, csapata, az Elverum HB pedig otthon 30-30-as döntetlent játszott az ÖIF Arendal Elite együttesével. Az Elverum továbbra is második a tabellán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 18:21, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris volt a leggyorsabb a második szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.