Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 18. 08:21, vasárnap | Helyi
Forrás: AUTO MOTOR

Eluralkodott a Zöld Pokol a Mercedes-AMG A 45-ösön.

Eluralkodott a Zöld Pokol a Mercedes-AMG A 45-ösön.

Mostantól kezdve az év végéig rendelhető a Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+ Limited Edition, amely „AMG green hell magno” fényezést kap.

Korábban nem volt elérhető a kompakt modellekhez az „AMG green hell magno”, azaz Zöld Pokol fantázianevű fényezés, ami a Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Limited Edition sajátja. Mindezt megfejelik még egy adag fólia-dekorral, az oldalfalon olvasható a típusjelzés, a motorháztetőre az AMG-címer kerül, és persze ott az elmaradhatatlan versenycsík is.A 7 darab duplaküllős, 19 colos kovácsolt alufelniket mattfeketére fényezik, ezzel kontrasztosak a sárga díszcsíkok és jobban látszanak a fényes fekete féknyergek. A tanksapkán is ott az AMG-címer, a beszállófény is ezt a motívumot vetíti a padlóra. Aztán az AMG Night Csomag, az AMG Night II Csomag és az AMG Aerodynamics Csomag is ott van a Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Limited Edition fedélzetén, ezek után nem meglepetés a 14 280 eurós felár a szériaváltozathoz képest.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.