Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2014. Április 16. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

EDR-rádiókat kaptak az önkéntes tűzoltók

EDR-rádiókat kaptak az önkéntes tűzoltók

Átvehették EDR rádióikat megyénk önkéntes tűzoltó egyesületei.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség pályázatán hét Nógrád megyében működő önkéntes tűzoltó egyesület nyert egyet-egyet az Egységes Digitális Rádiótávközlő Rendszerből. A magas rendelkezésre állást biztosító, zárt rádiótávközlő rendszer országos lefedettségű, így növeli az együttműködés lehetőségét a készenléti szervek között, mindemellett gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az egységes feladatok végrehajtását.

A kép illusztráció.

Forrás: radiofocus.hu

További híreink

Címkék: EDR-rádió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 12:00, szombat | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.

2024. Július 27. 08:00, szombat | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.