Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Szeptember 10. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Dühöngött a magánlaksértő Erdőtarcsán

Dühöngött a magánlaksértő Erdőtarcsán

A pásztói rendőrök elfogták a 24 éves férfit, aki az esti órákban egy családi ház ablakát kitörte, és az ajtaját ütötte.

Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. Ottó 24 éves sziráki lakos ellen. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett a bejelentés, miszerint egy erdőtarcsai ingatlan kapuján átugorva egy férfi bement egy idős néni családi házának udvarára. Itt a ház ablakát a tettes betörte, a bejárati ajtón dörömbölt, miközben kiabálva hívta ki az ott lakó sértettet.
A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók kihallgatták.

Híreink

Címkék: erdőtarcsai

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 19:00, hétfő | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 29. 09:00, hétfő | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.