Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 19. 15:21, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI-DUBAJ

Dubaji tenisztorna - Babosék nyolcaddöntősök.

Dubaji tenisztorna - Babosék nyolcaddöntősök.

Bejutott a nyolcaddöntőbe a Babos Tímea, Marie Bouzková magyar, cseh kettős a 3,2 millió dollár összdíjazású dubaji keménypályás tenisztorna női párosversenyében.

Mivel hétfőn legyőzte az ötödik kiemelt Demi Schuurs, Luisa Stefani holland, brazil duót.A mérkőzést Babosék kezdték rosszabbul, az első szettben 2:2-nél elveszítették adogatásukat és a rivális innen már nem engedte ki a kezéből a játszmát. A folytatásban 1:3-nál feljavult a magyar, cseh páros játéka, kétszer brékelték az ellenfelet, s amikor harmadszor is elvették az adogatást, akkor egészen játszmalabdáig és annak értékesítéséig meg sem álltak. A döntő rövidítés már teljes mértékben Baboséké volt, 10-0-ra hozták ezt a játékrészt, így 1 óra 28 perc alatt diadalmaskodtak.
Babos és Bouzková a legjobb 16 között az Aojama Suko, Aleksandra Krunic japán, horvát párossal találkozik kedden.
Babos egyesben a selejtezőben indult, de nem jutott főtáblára, miután szombaton két szettben kikapott a bolgár Viktorija Tomovától.

Eredmény, páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Babos Tímea, Marie Bouzková (magyar, cseh)-Demi Schuurs, Luisa Stefani (holland, brazil, 5.) 3:6, 6:3, 10-0 - döntő rövidítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.

2024. Július 18. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Megjósolhatatlan a mogyoródi verseny kimenetele.

Várhatóan izgalmasan alakul majd a hétvégi 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futama, melynek a papírforma és az erőviszonyok alapján a háromszoros világbajnok Max Verstappen az esélyese.