Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Január 27. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Csatárt veszített a BSE

Csatárt veszített a BSE

Nem úgy sikerült az őszi szezon a Balassagyarmati SE labdarúgói számára, ahogy az egész bajnokság indult.

Az NB III. Mátra csoportjában két szép győzelemmel kezdtek a fiúk, aztán hosszú vesszőfutás következett, így csupán a tizenharmadik helyen várhatják a tavaszi rajtot.
A gyarmati focisták január második hetében vágtak neki az alapozásnak. Továbbra is Mohácsi László irányítja a társaságot, aki a klubnál új beosztást kapott, hiszen ezután utánpótlás szakmai igazgatóként is tevékenykedik. A csapat háza táján kedvezőtlen változás, hogy az őszi idényben legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott házi gólkirály, Fábri Tamás munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudja tovább vállalni az NB III-as játékot, és visszatért Berkenyére.
- A téli időszak legfontosabb feladata a csatárgondok enyhítése lesz – tekintett előre a szakvezető. – Ha nem tudjuk igazolásokkal, akkor a saját utánpótlásunkból, tehetséges fiatalokkal töltjük fel a Tamás távozásával keletkezett űrt. Ugyancsak fontos, hogy stabilabbá tegyük a hátsó alakzatokat, mert ősszel rengeteg elkerülhető gólt kaptunk, és két öngól is terheli a számlánkat. Remélem, a felkészülési mérkőzések során, amelyeken hazai ellenfeleken kívül szlovákiai együttesekkel is találkozunk, megfelelően sikerül felállítani a tavasszal hatékony hadrendet.
A BSE-nél a középpálya egyik oszlopa, a nemrégiben megműtött Chikán Péter még lábadozik, de a többiek elszántan dolgoznak a tél gyötrelmei által eddig még nem háborgatott műfüves pályán.
(hege)

Címkék: BSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.