Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. December 07. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Celebháború: Majka legusztustalanozta Depemannt

Celebháború: Majka legusztustalanozta Depemannt

Majka és Dopeman már hosszú évek óta harcolnak egymással. A két rapper ott okoz egymásnak kellemetlenséget, ahol csak tud. A napokban éppen az ózdi hős fakadt ki közösségi oldalán.
– Amiket tesz ez az ember önmagát minősíti, és most nem arra gondolok, amiket ti is láttok. Nem azzal van a baj, hogy teljesen elveszítette az önkontrollt, és tényleg elhiszi magáról, hogy belőle akár még hiteles és megbízható politikus is lehet. Viszont az kicsit bosszantó, hogy azzal vádol lassan tíz éve, hogy nélküle nem jutottam volna sehova, és elárultam őt! Annak idején Zoli indította el a karrierjét, most meg Ganxsta Jolinak hívja, és emlékszem arra is, amikor a második közös bulinkon, Szegeden, az asztal tetején a sikertől és az alkoholtól megszédülve ordította, hogy Ganxsta Zolee a k**a anyád! Pityinger barátunk írt egy könyvet is, ha még valaki emlékszik. Azzal próbálta promózni, hogy beárulta a Stohl Bandit, hogy együtt szívtak valahol a wc-ben, és a Bandi nem fizette ki számláját vagy mi... Döntsétek el, hogy szép dolog-e beárulni felebarátunkat, miután együtt tettünk valami rosszat, és ezt csak azért, hogy nekünk előnyünk származzon belőle – fakadt ki Majka.
– Amikor Fresh Andival jártam, az egyik szép délutánon Andi kapott egy MMS-t, amin egy homályos képen egy lánnyal ülök egy ágyon, és éppen valamit teszünk. Az, hogy mit, nem derült ki, mert ezelőtt kilenc évvel nem olyan volt a képminőség, mint most. De azért ő hozzátette: „Andikám, itt van a barátod, ahogy egy kislány éppen veri a pömpijét! Így bízz meg benne!” Ennél gusztustalanabb dolgot nem is nagyon tudott volna tenni – közölte Majka a Facebookon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.