Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Február 08. 11:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Büszkén mesélt cselekményeiről!

Büszkén mesélt cselekményeiről!

Kimerítően vallott a nyomozóknak az a 20 éves salgótarjáni férfi, aki számos lopást követett el lakókörnyezete közelében.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a lopás miatt 2023 tavaszán indult nyomozás terheltjét, akit további lopásokkal is gyanúsítanak. A 20 éves férfit lakásán fogták el a nyomozók és a rendőrkapitányságra előállították.

A fiatal férfi 2023 áprilisa után – pontosan be nem határolható időpontban – Salgótarján belterületén, az Acélgyári úton feszítette be egy régebb óta használaton kívüli, több emeletes irodaépület ablakát és onnan fém épületgépészeti elemeket lopott el és adott le a vastelepen. A férfi kihallgatása során elmondta, hogy még tavaly júniusában haragosa felújítás alatt lévő lakásába tört be, ahonnan építési anyagokat lopott el közel 100 000 forint értékben, majd azokat részben értékesítette. Október végén egy Határ úti ingatlan kapuját szerelte szét, hogy bent lopási szándékkal szétnézzen, de a tulajdonos ebben megzavarta, így a lakattal és annak pántjával volt kénytelen távozni.

Vallott még a férfi két korábbi betörésről is, amelyeknél megfigyelő bűntársként volt jelen, valamint egy bolti édesség lopásról, amelyet azért követett el, mert az eladó felidegesítette őt.

A rendőrök a fiatalt kihallgatása után őrizetbe vették.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.