Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Április 27. 18:18, vasárnap | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Bronzot érő futam a Suzuki Kupában

Bronzot érő futam a Suzuki Kupában

Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing Team. Hungaroring - Autós Gyorsasági verseny.

Egy 3 napos versenyen indulsz a hétvégén a Hungaroringen egy Suzuki Swift 1.3 versenyautóval. Mesélnél miként készültél fel erre a versenye?

Péntek:

- Indultam a komi kupában nem a saját autómmal, opel Atrákkal éppen ami volt a Proex AC 2000 Racingnak. Fred csapattársammal járunk edzeni konditerembe kis karbantartás céljából. Tisztában voltam az erőviszonyokkal karddal indultam a csatába. Az eső miatt volt egy kis problémám az első körökben, hogy megtaláljam az ideális ívet. Egyszer, kétszer meg is meg is pusziltam a szalagkorlátot az orrával.

Szombat: Bronzot érő futamon vagy túl a Suzukiddal. Öröm és boldogság látszik rajtad. Miként is sikerült ezt összehozni?

- Az igazat megvallva, én kimaradtam a csatákból a Frederikékkel. Mivel az elején nem sikerült jól elhelyezkednem az első kanyarban, és sok 1.6-os Sport ékelődött közénk ez által megnőtt a távolság a kategória társaim és én közöttem. Tisztában voltam ezzel, mert volt olyan 1.6 Sport ami mögülem indult. Igyekeztem a megfelelő tempóban menni megcsúszás nélkül.

Volt-e lehetőséged tesztelni vagy esetleg éles versenyen indulni a kupás Suzukival?

Suzukival a hivatalos MNASZ edzésen vettem csak részt. Az új Yokohama gumikat teszteltük leginkább.

2014-ben hol szeretnél végezni a bajnokságban?

- Mindenképpen abban a kategória elejében amelyikben épp versenyzem, mert lehet, hogy átnyergelek az 1.6-os kategóriába egy új Suzuki Swift Sport-tal. Ez még nem dőlt el, de tesztelni mindenképpen fogok vele.

Szeretném megköszönni a szponzoraim egész éves támogatását!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.