Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 02. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Bronzérmes pásztói kosarasok

Bronzérmes pásztói kosarasok

A Pásztói Szabadidő SE Green Devils csapata a 2012/13 évi Pest megyei felnőtt férfi kosárlabda bajnokság bronzérmese lett.

Kényszerűségből (Nógrád megyében nincs megyei bajnokság) a Pest megyei kosárlabda bajnokság „A” csoport küzdelmébe benevezett Pásztói Szabadidő SE Green Devils felnőtt férfi csapata a bajnokság alapszakaszában a Diósdi KK mögött az előkelő második helyen zárt. A rájátszás során a Váci Reménység csapatán túljutva az elődöntőben megbotlott a Monor ellen, így a harmadik helyért küzdhetett meg a Göd együttesével.
Az oda-visszavágós mérkőzés első találkozójára csupán hét pásztói játékos utazott el. Ennek meg is lett eredménye, egy nagyobb arányú vereségbe futott bele a Green Devils csapata. A visszavágóra Lukács Lóránt játékos-edzőnek meglepetésre ismét csak hét pásztói játékos állt rendelkezésére, de ekkor már a vendég együttes is csonka csapattal állt ki mérkőzésre. Gondolták, előnyüket így is meg tudják tartani, de ez a hazaiak szerencséjére nem így történt. A visszavágó hatalmas sikeréhez (95-42) Markó István egymaga 35 találattal járult hozzá, miközben a sírból visszahozott végső győzelemhez, mint annyiszor, most is nagyban hozzájárult a hazai szurkolótábor fergeteges buzdítása.
A korábbi évek Nógrád megyei bajnokságában szerzett érmes helyezések sokasága az NB II-es szereplés után most Pest megyében is megismerhették a pásztói Green Devils együttesét, akik végül a 2012/13-as Pest megyei kosárlabda-bajnokság „A” csoport bronzérmesei lettek.
A bajnoki aranyérmet a Diósdi KK szerezte meg a Monor együttese előtt.
Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Green Devils

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,