Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Július 02. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Bronzérmes pásztói kosarasok

Bronzérmes pásztói kosarasok

A Pásztói Szabadidő SE Green Devils csapata a 2012/13 évi Pest megyei felnőtt férfi kosárlabda bajnokság bronzérmese lett.

Kényszerűségből (Nógrád megyében nincs megyei bajnokság) a Pest megyei kosárlabda bajnokság „A” csoport küzdelmébe benevezett Pásztói Szabadidő SE Green Devils felnőtt férfi csapata a bajnokság alapszakaszában a Diósdi KK mögött az előkelő második helyen zárt. A rájátszás során a Váci Reménység csapatán túljutva az elődöntőben megbotlott a Monor ellen, így a harmadik helyért küzdhetett meg a Göd együttesével.
Az oda-visszavágós mérkőzés első találkozójára csupán hét pásztói játékos utazott el. Ennek meg is lett eredménye, egy nagyobb arányú vereségbe futott bele a Green Devils csapata. A visszavágóra Lukács Lóránt játékos-edzőnek meglepetésre ismét csak hét pásztói játékos állt rendelkezésére, de ekkor már a vendég együttes is csonka csapattal állt ki mérkőzésre. Gondolták, előnyüket így is meg tudják tartani, de ez a hazaiak szerencséjére nem így történt. A visszavágó hatalmas sikeréhez (95-42) Markó István egymaga 35 találattal járult hozzá, miközben a sírból visszahozott végső győzelemhez, mint annyiszor, most is nagyban hozzájárult a hazai szurkolótábor fergeteges buzdítása.
A korábbi évek Nógrád megyei bajnokságában szerzett érmes helyezések sokasága az NB II-es szereplés után most Pest megyében is megismerhették a pásztói Green Devils együttesét, akik végül a 2012/13-as Pest megyei kosárlabda-bajnokság „A” csoport bronzérmesei lettek.
A bajnoki aranyérmet a Diósdi KK szerezte meg a Monor együttese előtt.
Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Green Devils

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.