Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Január 24. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Biztonsági intézkedések Salgótarjánban

Biztonsági intézkedések Salgótarjánban

Két esetben is segítettek a rendőrök a bajba jutottakon.

Egy férfi tett bejelentést 2013. január 22-én az esti órákban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeletére, hogy Salgótarján belterületén a Salgó úton egy magatehetetlen, ittas személy fekszik az úton, akivel nem lehet kommunikálni.A rendőrök azonnal a 43 éves salgótarjáni személy segítségére siettek, akit pokróccal betakartak és teával kínáltak, majd biztonsági intézkedés során kihűlésének megakadályozása érdekében hozzá mentőt hívtak, akik kórházba szállították.
***
A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen jelent meg 2013. január 23-án a hajnali órákban egy 48 éves hajléktalan férfi, hogy segítséget kérjen, mert nagyon fázik és nem képes eljutni a melegedőbe. A járőrök a férfit biztonsági intézkedés során hajléktalan szállóra szállították kihűlésének megakadályozása érdekében.

Címkék: bajba jut

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.