Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 11. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé állnak a kállói betörők

Bíróság elé állnak a kállói betörők

Négy kállói férfi került előzetes letartóztatásba, akik Kállón több családi házba törtek be.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűnett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. Péter 26 éves, M. Árpád 47 éves, M. Attila 31 éves és M. Róbert 25 éves kállói lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. december 23-án 14 óra és 2013. december 24-én 8 óra közötti időben Kállón egy családi házba az ablakot betörve bementek, és onnan televíziót és egy kályhát gázpalackkal együtt eltulajdonítottak. A nyomozás beszerzett adatai alapján megállapítást nyert továbbá az is, hogy a gyanúsítottak 2013 decemberében és 2014 januárjában összesen négy alkalommal törtek be kállói ingatlanokba, ahonnan villanybojlert, motoros láncfűrészt, és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. A nyomozók a négy férfit - gyanúsítottkénti kihallgatásuk mellett - 2014. január 10-én őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat, melyet a bíróság elrendelt. A rendőrök a négy férfi lakásán és az ahhoz tartozó mellékhelyiségekben megtartott házkutatások alkalmával az eltulajdonított értékek egy részét lefoglalták.
A Pásztói Rendőrkapitányság az eljárást a napokban lezárta, a keletkezett ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Hírek

Címkék: betörők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.