Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. Október 01. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Bevásárló kocsival vitte el a csokit a boltból

Bevásárló kocsival vitte el a csokit a boltból

A rendőrök az utcán igazoltatták azt a 30 éves férfit, aki az édességet a bevásárló kocsival együtt tulajdonította el a boltból.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei a napokban Bátonyterenye belterületén – az utcán - egy férfit igazoltattak, aki maga után húzott egy kis méretű bevásárló kocsit, amiben 39 darab csokoládé volt. A rendőrök az adatgyűjtést követően megállapították, hogy a férfi az egyik országos áruházlánc bátonyterenyei üzletéből fizetés nélkül tolta ki az édességet, melyet a kocsival együtt lakóhelyére akart vinni. A 30 éves salgótarjáni férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: bevásárló kocsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 19:00, hétfő | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 29. 09:00, hétfő | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.