Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2023. Október 05. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az erdő nem szeméttelep!!!

Az erdő nem szeméttelep!!!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai fogták el azt a férfit, aki Etes külterületén pakolt le engedély nélkül háztartási szemetet és építési törmeléket.

A rendelkezésre álló adatok alapján az 50 éves férfi 2023. október 3-án felújítási munkálatokat végzett otthonában, majd úgy döntött, hogy a keletkezett törmelék elhelyezését saját maga oldja meg. Ennek érdekében ugyanezen a napon a déli órákban a bontási törmeléket, némi háztartási szeméttel és műanyag hulladékkal vegyítve egy kisteherautóra pakolta, majd azokat az Etes község külterületén található erdőterületre szállította, és ott lepakolta. Cselekménye befejezésében az erdőrész tulajdonosa és az erdész akadályozta meg, akik értesítették a rendőrséget. A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak a férfit elfogták, előállították és a nyomozók őt hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.