Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 22. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az arcátlanság netovábbja!

Az arcátlanság netovábbja!

Egy 23 éves etesi nőt kaptak bolti lopáson egy salgótarjáni bevásárlóközpont dolgozói, azonban ami ezután történt, arra senki sem számított.

Az áruházban nézelődött november 18-án délután egy 23 éves nő, majd két díszdobozos, márkás italt vett le a polcról, ám azokat nem állt szándékában kifizetni. Ingyenes megszerzésük érdekében a csillagos nedűt tartalmazó üvegeket – immár a díszdobozok nélkül – a kabátja alá rejtette, majd a kassza vonalát elhagyva az áruház kijárata felé vette az irányt. A biztonsági őr a lopást a bevásárlóközpont kameráján látta, ezért a nőt a kijáratnál feltartóztatták, és a jegyzőkönyv felvételéig a biztonsági szobába kísérték.

Az elkövető azonban a lebukástól egyáltalán nem jött zavarba, sőt. A lopásról szóló áruházi jegyzőkönyv megírása alatt a szobában letett női táskából egy pénztárcát emelt ki, és a saját táskájába rejtette. Pechje volt, mert az áruház dolgozói ezt a lopást is végignézték a kamerarendszeren keresztül, így a tárcával és az abban lévő személyes iratokkal, pénzzel és bankkártyával már a helyiségből sem jutott ki a tettes.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a lopások miatt indított eljárást a nő ellen, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.