Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 26. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Átadták a megyei Prima-díjakat

Átadták a megyei Prima-díjakat

Átadták a hétvégén a Nógrád megyei Prima-díjakat, amelyeket a művészet, az oktatás-tudomány és a sport területén élen járó helyiek vehették át munkájuk elismeréseként.

A huszonöt tagú zsűri művészet kategóriában tizenegy, oktatás kategóriában öt, sport kategóriában pedig nyolc jelölt közül választotta ki a legjobbakat. A döntés értelmében, Nógrád megyében 2013-ban, művészet kategóriában a salgótarjáni székhelyű Nógrád Táncegyüttes, oktatás-tudomány kategóriában a szintén salgótarjáni Virág László, zenetanár, karnagy, a zeneiskola nyugalmazott igazgatója, sport kategóriában pedig Dévényi Bálint, a Romhány SE teremkerékpár szakosztályának képviselője vehette át a Prima-díjat. A szombat esti megyei Prima-gálán bejelentették azt is, hogy „Az év vállalkozója" országos díjat idén két Nógrád megyei gazdasági társaság vezetője is átveheti, dr. Raffelné Berze Erzsébet, a balassagyarmati AN-RO Ruha Kft. vezetője, illetve Pataki János, és Kotroczó Nándor, a salgótarjáni Velotech Bt. két vezetője. Az elismerést a december 6-i, budapesti gálán, a Művészetek Palotájában adják majd át.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: prima díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,