Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 07. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Angol mintára felépített szakmai stáb a nagybátonyi labdarúgóknál

Angol mintára felépített szakmai stáb a nagybátonyi labdarúgóknál

Bár úgy nézett ki, hogy még a legrosszabb is bekövetkezhet, mára szerencsére teljesen rendeződött a fekete-fehér színekkel büszkélkedő nagybátonyi labdarúgó klub helyzete.

Angol mintára egy szakmai stábot alakítottak ki. Ennek kapcsán munkatársunkat, Orosz Istvánt, kértük meg, hogy vázolja fel nekünk a felépítést, illetve, hogy osszunk meg velünk pár csapat közeli információt.
"Én készítem fel a csapatot. Egészen pontosan Fodor Petivel és Csóri Józseffel együtt, de a teljes felelősség az enyém. Gyakorlatilag angol mintára manager-ként felügyelem a szakmai munkát. Kizárólag hosszú távon gondolkodunk, fiatalok csapatba építése a cél, a jelenlegi bajnokságban pedig 5-8. hely megszerzése. Susán Attila az utánpótlás legkisebbjeinek felkészítéséért, Csóri József az ifiért, Fodor Peti pedig a kondícionális felkészítésért felel. Mindenképpen meg kell említeni Bazsó Gábor elnököt is, aki továbbra is hatalmas energiát fektet a csapat sikeres szereplésének megteremtésébe."
Az alábbi változások történtek a játékoskeretben:
Érkezett: Edouard Ndjodo (Panachaiki), Julio (Tunézia), Kruppa Dávid (Pásztó), Gyura Ádám, Ivánfy Bence (SBTC U21) és Mátrai Viktor (Kisterenye), Bene Marcell, illetve Csaba Attila pedig újrakezdte a futballt.
Távozott: Faragó István (Rákosszentmihály), Alapi Gábor (Somoskőújfalu), Zsignár Tibor, Tóth Máté (Mátranovák), Víg Viktor (Balmazújváros), Kulin Attila (Biatorbágy), Vámosi Csaba (Nyíradony), Tarlósi Milán (Karancskeszi), Sárközi Tamás (Mezőkövesd), Almási Tamás (abbahagyta?), Füzy Mátyás (?)

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: nogradifoci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 18:18, vasárnap | Helyi

Ökölvívó Eb - Bernáth Attila ezüstérmes.

Az 51 kilogrammban szereplő Bernáth Attila ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság zárónapján, miután a fináléban veszített.

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.