Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 16. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége nem érti a kételkedőket

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége nem érti a kételkedőket

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége közleményt juttatott el portálunkhoz, hozzáfűzve véleményét Eötvös Mihály alpolgármester közleményéhez.

2012. február 14-én megtartotta alakuló ülését a 2012. február 10-én megválasztott Salgótarjáni Civil Kerekasztal, ahol Eötvös Mihály alpolgármester úr is jelen volt. Ezen az ülésen meghallgattuk az Alpolgármester Úr választással kapcsolatos észrevételeit és a kerekasztal, valamint a vezetőség az alábbi álláspontot alakította ki: a civil fórumot, amelyen a választás megtörtént az előző kerekasztal hívta össze és az előző Kerekasztal szervezte és bonyolította le a választásokat is.

A megválasztott tisztségviselők, kerekasztal-tagok jóhiszeműségéhez, többéves, évtizedes civil szakmai tapasztalatához nem férhet kétség. A választás eredményeként olyan csapat állt össze, került megválasztásra, akik Salgótarján civil társadalmáért, a városért tudnak és akarnak is tenni.

Ezen a 2012. február 14-i kerekasztal ülésen szembesült a megválasztott új kerekasztal egyes szervezetek által a választással kapcsolatosan felvetett vélt vagy valós sérelmeivel.

A helyszínen, a fórum ideje alatt a nyilvánosság előtt senki nem emelt kifogást a lebonyolítással kapcsolatosan és a választás szabálytalanságára sem utalt nyilvánosan senki, melyet a helyszínen készült hangfelvételek is bizonyítanak.

Az újonnan megválasztott Salgótarjáni Civil Kerekasztal és vezető tisztségviselői úgy döntöttek, hogy hamarosan egy új civil fórum kerül összehívásra, amelyen a fórum tagjaival ismerteti azt a szakmai programot, amelyet az elkövetkezendő időszakban szeretne megvalósítani és ezen a fórumon sor kerül a kerekasztal és választott tisztségviselői legitimációjával kapcsolatos szavazásra is.

Címkék: civil kerekasztal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 05:34, péntek | Helyi

A felhőetetés okozta a dubaji heves esőzést?

Terjed a neten egy furcsa elmélet: tényleg a „felhőetetés” okozta a dubaji heves esőzést? Az Interneten már emberi beavatkozásnak tulajdonítják a dubaji esőzést, de a szakemberek árnyalták a képet.

2024. Április 19. 05:29, péntek | Helyi

Hszi Csin-ping májusi látogatása

Megbéníthatja a budapesti közlekedést Hszi Csin-ping májusi látogatása.

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)