Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 17. 19:46, hétfő | Sport
Forrás: MTI

A Hertha menedzsere szerint Dárdai nem marad magyar kapitány

A Hertha menedzsere szerint Dárdai nem marad magyar kapitány

Michael Preetz, a Hertha BSC menedzsere egyértelműen kijelentette, hogy Dárdai Pál nem marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

"Természetes, hogy a sikerek után most nyomást gyakorolnak rá, de a kezdetekkor ő maga sem hagyott kételyt afelől, hogy a magyarországi küldetése kedden véget ér. Nem kétséges, hogy vége a kapitányi munkájának és az oroszok elleni találkozót követően százszázalékosan a Herthánál elvégzendő munkára és az edzői tanulmányaira koncentrál majd" - nyilatkozta a Kicker című spotnapilap honlapjának hétfőn Preetz.
Dárdai Pál Pintér Attilát váltotta a magyar válogatott kispadján, a csapat októberben 1-1-es döntetlent ért el vele a románok otthonában, majd a Feröer-szigeteken 1-0-ra nyert, múlt pénteken pedig hazai pályán ugyanilyen arányban diadalmaskodott a finn együttes felett Európa-bajnoki selejtezőn.
A berlini klub utánpótlásában fontos szerepet betöltő, 38 éves Dárdai kinevezésekor azt mondta, csak erre a három tétmérkőzésre, illetve a keddi, oroszok elleni barátságos találkozóra vállalta el a felkérést, ám pénteken a finnek elleni összecsapást követően már úgy fogalmazott, ki kell értékelni a helyzetet és csak ezt követően dönt a folytatásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen