Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 04. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: AUTO MOTOR

8 négyzetméter luxus Mercedes-Benz Sprinter alapon.

8 négyzetméter luxus Mercedes-Benz Sprinter alapon.

A Clive Sutton nevű luxusautó-kereskedő legújabb átépítése egy 8-9 személyes luxusautó a Mercedes-Benz Sprinter alapján.

Idestova 25 éve foglalkozik autókereskedelemmel a Clive Sutton nevű londoni cég, amely már 25 éve kínál luxusbusz-átépítéseket. Eddig jellemzően V-osztály/Viano alapon dolgoztak, a legújabb Sutton VIP Class már a Sprinter alapján épült. A válaszfal mögötti utastérben 6 vagy 7 fotelt helyeznek el úgy, hogy az első kettő hátrafelé néz, ami megkönnyíti a kommunikációt – az egyszerűség kedvéért az utastér mindkét végét 40 colos képátlójú monitor foglalja el, amelyek ugyanazt a képet mutatják, így könnyen lehet követni minden helyről például a prezentációt.A legelső és a leghátsó üléseknél is van italhűtő, természetesen mindenfelé kütyütöltésre szolgáló USB csatlakozókat találunk, az egyedi kialakítás nem csak a fotelek számára és a kárpit színére vonatkozik. A nagy méretű karosszériában lehetőség van mosdó (nem kemping, hanem angolvécével) vagy épp öltöző kialakítására, hiszen a belmagasság 2 méter, tehát kényelmesen lehet bent állni is. 2 vagy 3 nagy méretű tetőablak enged természetes fényt a hátsó részbe, hiszen minimalizálták az oldalablakok méretét, hogy az utasok titokban maradjanak.A Sutton VIP Class Sprinter nevű luxusbuszért alaphangon is nettó 180 000 fontot kérnek, a felső határ pedig a csillagos ég, hiszen a 7,88 négyzetméteres (4,4×1,79 méter) hátsó részben sok mindent meg lehet valósítani. A technikához nem nyúlnak, a hátsó kerekeket a 2,0 literes turbódízel hajtja 9 fokozatú automatikus váltón keresztül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 11:21, szombat | Helyi

Neil Armstrong és az amerikai Apollo-program

1969. július 20-án Neil Armstrong az amerikai Apollo-program keretében Edwin „Buzz” Aldrinnal együtt elsőként lépett a Holdra.

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.