Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 24. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűzesetekkel és autóbalesettel folytatódott a szerda...

 Tűzesetekkel és autóbalesettel folytatódott a szerda...

Tűz keletkezett egy családi házban szerda délután Patakon,Összeütközött két személyautó szerda este Bátonyterenyén,Lerakódott korom és kátrány izzott egy családi ház kéményében csütörtökön kora reggel Tereskén.

Tűz keletkezett egy családi házban szerda délután Patakon, az Arany János utcában. A száz négyzetméteres ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a lángok a ház több helyiségére is átterjedtek. A rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesület önkéntesei három vízsugár segítségével megfékezték a lángokat. Mivel az épület lakhatatlanná vált, a lakókat ideiglenesen rokonok fogadták be. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó szerda este Bátonyterenyén, a Béke út és a 21-es számú főút kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az autókban csak a sofőrök utaztak, mindketten saját erejükből el tudták hagyni a roncsokat. A mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel kórházba szállították a sérülteket.

Lerakódott korom és kátrány izzott egy családi ház kéményében csütörtökön kora reggel Tereskén, a Kossuth úton. A rétsági hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből az izzó részeket és felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy ne használja az égéstermék-elvezetőt a felülvizsgálatig. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotók: Rétság KvŐ Szundi György tű. főtörzsőrmester– Bátonyterenye KvŐ

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.