Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 25. 14:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tetten érték!!!

 Tetten érték!!!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen fogták el azt a betörőt, aki éppen egy italboltot rámolt ki, bűnös ténykedését azonban már nem tudta befejezni.

Az egyenruhások január 24-én a hajnali órákban járőrszolgálatot láttak el Salgótarján belterületén, amikor egy állampolgár kért segítséget tőlük, mert a közelben található presszóból zajokat hallott. Két munkatársunk az épülethez sietett, ahol meglátták, hogy a bejárati ajtó üveget betörték, valamint hallották a helyiségből kiszűrődő zajokat is.

A rendőrök azonnal akcióba lendültek és a presszóban elfogták az épületben tartózkodó 31 éves betörőt, akinek a zsebében a presszó kasszájából kivett több mint ötvenezer forintot is megtalálták.

A járőrök előállították a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást a nyomozók.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.