Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2023. Május 26. 10:29, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrkézen a bolti tolvaj!

 Rendőrkézen a bolti tolvaj!

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 18 éves nőt, aki Balassagyarmaton számos üzletből lopott különféle árucikkeket közel kétszázezer forint értékben.

Az érsekvadkerti nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. május 11-én a Balassagyarmaton található üzletközpontba ment, majd a nála lévő bevásárlószatyorba közel 100.000 forint értékben különféle árucikkeket pakolt.

Az elkövető a termékekkel az áruház vásárlóteréből a lezárt kasszasoron keresztül fizetés nélkül kívánt távozni, azonban őt az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa feltartóztatta. A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható további lopások elkövetésével is, amelyek során az elmúlt időszakban különböző árucikkeket, jellemzően édességeket és szeszes italt vitt el fizetés nélkül számos balassagyarmati üzletből több százezer forint értékben.

A balassagyarmati nyomozók a 18 éves nőt őrizetbe vették és többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a terhelt letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 02:46, csütörtök | Helyi

Fülledt idő záporokkal, zivatarokkal!

Medárd napján folytatódik a fülledt idő, a rövid napos időszakok mellett sokfelé kialakulhat akár ismétlődő jelleggel is zápor, zivatar.

2023. Június 07. 13:31, szerda | Helyi

Összefogás Palócország közbiztonságáért.

A Nógrád vármegyei rendőrfőkapitány is előadást tartott a Nemzeti Múzeumban megtartott konferencián.

2023. Június 07. 08:58, szerda | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás lesz Nógrád vármegyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Salgótarjánt és Ceredet összekötő közúton.

2023. Június 07. 08:45, szerda | Helyi

Mi indokolja?

Lehet arra ésszerű magyarázat, hogy egyes gépkocsivezetők Salgótarján belterületén jóval 100 km/h sebesség fölött közlekedjenek?