Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 25. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Műszaki mentések adtak munkát tűzoltóinknak.

 Műszaki mentések adtak munkát tűzoltóinknak.

Összeütközött egy kamion és két személyautó, Keresztbe fordult a csúszós úttesten egy nyerges vontató, Kidöntött egy autó egy villanyoszlopot

Összeütközött egy kamion és két személyautó szerda reggel Salgótarjánban, a Budapesti úton. Az ütközés hatására az egyik autó az árokba sodródott. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a személyautókat. Mindhárom járműben csak a sofőr utazott. A baleset során egyikük sem sérült meg.

Keresztbe fordult a csúszós úttesten egy nyerges vontató szerda reggel Balassagyarmaton, Nyírjes pusztán. A város hivatásos tűzoltói csörlő segítségével visszahúzták a kamiont az úttestre, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Kidöntött egy autó egy villanyoszlopot szerda délután Bátonyterenyén, egy Ózdi úti benzinkút területén. Az oszlop megrongálta az egyik üzemanyagtartály szellőztető csövét. A város hivatásos tűzoltói az üzemeltető szakembereivel közösen áramtalanították az oszlopot és lezárták a szellőztető környékét. Az egység üzemanyag-szivárgást nem tapasztalt a helyszínen. Személyi sérülés nem történt.

Fa dőlt egy személyautóra csütörtökön korán reggel Nógrád településen, a Hunyadi utcában. A jármű sofőrje sérülések nélkül el tudta hagyni a gépkocsit. A rétsági hivatásos tűzoltók és a Nógrádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei motoros láncfűrész segítségével eltávolították a kidőlt fát. Az egységek a forgalmi akadály megszüntetése után átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Salgótarján HTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.