Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Július 13. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közúti balesetek és gépjárműtűz is volt az elmúlt huszonnégy órában!

 Közúti balesetek és gépjárműtűz is volt az elmúlt huszonnégy órában!

Több faág is lehasadt, Kigyulladt egy személyautó motortere, Összeütközött két személyautó, Összeütközött egy személyautó és egy autóbusz.

Több faág is lehasadt és a gyalogosforgalmat veszélyeztette szerda délelőtt Mátraverebélyen, a Szentkúti Nemzeti Kegyhely területén. A bátonyterenyei és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók létraszer és motoros láncfűrész segítségével eltávolították a veszélyessé vált ágakat.

Kigyulladt egy személyautó motortere szerda este Nagybárkányban, a Petőfi úton. A pásztói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók eloltották a lángokat. Az egység visszahűtötte a jármű motorterét, valamint utómunkálatokat végzett. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó szerda este Bátonyterenyén, a 21-es főút és a Béke út kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben négy ember volt érintett, mindannyian el tudták hagyni a járműveket. Mivel az úttestre motorolaj és nagy mennyiségű törmelék került, a közút szakembereire is szükség volt a helyszínen.

Összeütközött egy személyautó és egy autóbusz csütörtökön, korán reggel a 2-es főúton, Szendehely közelében. A busz négy utasát és a személyautó sofőrjét kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. Az autóbusz további tizenöt utasa saját felelősségére elhagyta a baleset helyszínét. A rétsági hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.