Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 11. 08:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kazánház és személyautó égett.

 Kazánház és személyautó égett.

Tűz keletkezett egy családi ház kazánházként használt pincéjében. Bontás közben kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó egy családi ház udvarán.

Tűz keletkezett egy családi ház kazánházként használt pincéjében szerda délelőtt Nógrád településen, a Szondy György utcában. A helyiségben a kazán mellett felhalmozott, nagy mennyiségű tűzifa kapott lángra. A rétsági hivatásos tűzoltók és a Nógrádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei két vízsugár segítségével fékezték meg a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Bontás közben kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó egy családi ház udvarán szerda délután Szécsényben, az Attila úton. A helyi hivatásos tűzoltók és a Szécsény és Térsége Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Katasztrófavédelmi Egyesület önkéntesei rövid időn belül megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Szécsény KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 11:29, szombat | Helyi

Móra Ferenc

1879. július 19.-én Kiskunfélegyházán született Móra Ferenc, a magyar ifjúsági irodalom talán legkiemelkedőbb alkotója, a Horthy-korszak ellenzéki sajtójának egyik legtehetségesebb publicistája.

2024. Július 20. 11:21, szombat | Helyi

Neil Armstrong és az amerikai Apollo-program

1969. július 20-án Neil Armstrong az amerikai Apollo-program keretében Edwin „Buzz” Aldrinnal együtt elsőként lépett a Holdra.

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.