Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Május 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Beavatkozások csütörtökön!

 Beavatkozások csütörtökön!

Hulladék kapott lángra egy bátonyterenyei ház udvarán

Bontás alatt álló személyautók és háztartási gépek gyulladtak ki egy családi ház udvarán csütörtök délután Bátonyterenyén, a Béke úton. A bontásból származó hulladékok összesen nyolcvan négyzetméteres területen kaptak lángra. A helyi hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei több vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az úttestre szakadt és félpályán akadályozta a járműforgalmat egy faág csütörtök délután Mátraszentistvánon, az Ágasvár telepen. A pásztói hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították az ágat az úttestről, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Fotók: Pálkerti Csaba tű. főtörzszászlós – Bátonyterenye KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.