Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 19. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A hétvége eseményei!

 A hétvége eseményei!

Vadat gázolt egy személyautó,Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó,Összeütközött egy személyautó és egy tréler,Letért az úttestről, az árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó......

Vadat gázolt egy személyautó szombat reggel a 2108-as úton, Acsa és Püspökhatvan között. A berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a forgalom irányításában segédkeztek.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó szombat délelőtt a 2-es főút mellett, Szendehely közelében. A rétsági és a váci hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a gépkocsit. Az eset során nem sérült meg senki.

Összeütközött egy személyautó és egy tréler szombat délelőtt Pásztón, a Fő utcában. A baleset során az autó egy beton villanyoszlopnak csapódott, amely ennek következtében az úttestre dőlt. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd lezárták az érintett útszakaszt az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. Az egységek az áramszolgáltatóval közösen, csörlő segítségével eltávolították a kidőlt oszlopot az úttestről. Személyi sérülés nem történt.

Letért az úttestről, az árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó szombat délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kigyulladt egy műanyag hulladéktároló vasárnap délelőtt Salgótarjánban, a Báthori István úton. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugár segítségével eloltották a kukát.

Lerakódott korom és kátrány égett egy Damjanich úti családi ház kéményében vasárnap este Kazáron. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből a lerakódott égésterméket, majd felhívták a lakók figyelmét, hogy ne használják a kéményt, ameddig azt szakember át nem vizsgálta. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kétszer riasztották a Nógrád vármegyei tűzoltókat szabadtéri tüzekhez vasárnap. A délutáni órákban Rimócon, a Magashegyi utcában égett a száraz fű száz négyzetméteres területen. Este Magyargécen, a Rákóczi úton kapott lángra a nádas körülbelül hatvan négyzetméteren. Az előbbi helyen a szécsényi hivatásos tűzoltók, az utóbbi helyen a Magyargéc Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei avatkoztak be.

Tűz keletkezett egy faszerkezetű hétvégi házban vasárnap este Nagyorosziban, a Mártírok útján. Az épület konyhájában két négyzetméteren pusztítottak a lángok. A rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint az Érsekvadkert Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei két vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Duhonyi László tű. őrmester - Pásztó HTP, - Fotók: Buga Dávid tű. őrmester - Bercel KvŐ, - Fotók: Rétság KvŐ, - Fotók: Rétság KvŐ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.