Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Programok | Családi

Safari Park Richter

Márc. 31. Pén 09:00
Nagykőrös | Pest, Cegléd, Pótharaszti út. Az eseményt megjelentette az InfoNógrád híroldal: https://www.infonograd.hu/programok

A nagykőrösi Richter Safari Park, a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja a 2023-as szezonban már földön, vízen és levegőben is kínál programokat a látogatóknak. Március 31-én újra megnyitja kapuit a Richter Safari Park

A nagykőrösi Richter Safari Park, a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja a 2023-as szezonban már földön, vízen és levegőben is kínál programokat a látogatóknak.
Magyarország első és egyetlen igazi autós safari parkja a téli szünet után megújulva, új attrakciókkal és új egzotikus állatokkal vár mindenkit több mint 32 hektárnyi területen.
Parkunkba új állatlakók is érkeztek, külföldi cirkuszi fehér tigrisek, tigrisek, és fehér oroszlánok  találtak új otthonukra Nagykőrösön, ahol hatalmas kifutójukban természetközeli környezetben élhetnek tovább.
A safari park egyik legnagyobb kalandja idén tehát vitathatatlanul a ragadozó safari, amely során arra alkalmas járművekkel lehetőség nyílik behajtani a csodálatos nagymacskák közé és testközelből is megtekinteni őket.


Március 31-től várja a bátor kalandorokat a Richter Safari Park!


Az időpontfoglalás is elindult, legyél az elsők között, akik ellátogatnak hozzánk:
▶ https://safaripark.hu/ticket_type

Nagykőrös

Pest, Cegléd, Pótharaszti út. Az eseményt megjelentette az InfoNógrád híroldal: https://www.infonograd.hu/programok