Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Képek | Közélet

Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton

2023-02-04 21:29:02

Sok munkát adott a viharos szél szombaton


Hat alkalommal riasztották a Nógrád vármegyei tűzoltókat szombaton a viharos szél miatt kidőlt fákhoz, leszakadt faágakhoz.

Délelőtt egy leszakadó faág menet közben egy közlekedő személyautóra zuhant Dejtáron, a 2201-es számú úton. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet majd megtisztították az úttestet a lehasadt ágaktól. A gépkocsiban két ember utazott, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt. Délután három helyen is úttestre dőlt fák akadályozták a forgalmat vármegyénkben. Alsópetény külterületén, majd Hont közelében, a 2-es főúton a rétsági hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Salgótarjánban, a Fáy András körúton a helyi hivatásos tűzoltók tisztították meg az útpályát. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, a Csokonai úton is munkát adott egy kidőlt fa. Itt egy iskola épületére dőlt egy körülbelül tizenhárom méter magas fenyő, amely az épület több ablakát is betörte. Nagybárkányban távközlési vezetékre dőlt egy fa, a pásztói hivatásos tűzoltók beavatkozásának köszönhetően nem keletkezett kár a vezetékben.

Fotók: Juhász Jácint tű. százados – Salgótarján HTP

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő
Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton
Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton Viharkárok! Sok munkát adott a viharos szél szombaton