Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Képek | Sport

Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató

2022-02-15 12:30:46

Sajtótájékoztatót tartottak a teremlabdarúgó-torna szervezői
A nosztalgia jegyében pattog majd a bőrlabda.

Tegnap délelőtt sajtótájékoztató keretein belül vázolták a Nosztalgia Teremlabdarúgó Torna szervezői a márciusi rendezvény nyújtotta programokat.

A meg­beszélés kezdetén Seregi Albert, a torna megálmodója és egyben a főszervezője tájékoztatta a sajtó munkatársait a Polgári Salgótarjánért Alapítvány által is támogatott rendezvény kapcsán. A sokak által várt teremlabdarúgó-torna mellett rengeteg mellékprogram is szórakoztatja majd a látogatókat. Többek közt lesz sportereklye-kiállítás, amely tárgyak mind-mind a salgótarjáni nagy múltú labdarúgócsapatokról mesélnek majd a fiataloknak, vagy épp elevenítik fel az idősebb korosztály már-már beporosodott emlékeit.
Emellett licitre bocsájtanak majd olyan sportereklyéket, amelyeket neves sportolók, sportemberek ajánlottak fel, többet természetesen az aláírásukkal is ellátva. Az árverés során befolyt összegből a városi bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák részesülnek majd játékok, sportszerek és gyümölcs formájában.
A március 19-ére tervezett rendezvényen nem csak a múlt jeles labdarúgóit tekinthetik meg a résztvevők, hiszen a reggeli órákban bemutató mérkőzést játszik a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok parkettáján két gyermek-, valamint két női labdarúgócsapat is. A létesítmény parkolójában különböző látnivalók, valamint játékok várják a gyerekeket és a felnőtteket, természetesen a retró jegyében.
A szervezők tervei szerint a város több pontjából indul majd közvetlen buszjárat az eseményre, valamint egy „retrobusz” is nyújthat majd kifejezetten emlékezetes élményt azok számára, akik Salgótarján város századik évfordulójának jegyében, száz forint ellenében felülhetnek, és buszozhatnak a megyeszékhelyen.
A délutáni órákban a sportcsarnok parkolójában felállított színpadon, Szandi-koncert lesz megtekinthető, valamint további szórakoztató műsorral is készülnek a szervezők, amelyeknek pontos menetrendjét majd későbbi lapszámunkban közöljük olvasóinkkal.
Az egyszer biztos, hogy ilyen rendezvény még nem volt a megyeszékhelyen, így már minden régi játékos, vezető és szurkoló izgatottan várja az újbóli találkozást a régen látott ismerősökkel.

Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató
Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató Városi Nosztalgia Teremfoci Torna Sajtótájékoztató