Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Képek | Sport

Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata

2020-08-29 13:03:07

Színészekkel mérkőzik az SBTC

A Színészválogatott lesz az SBTC öregfiúk-csapatának ellenfele e hét végén, augusztus 30-án, vasárnap délután Salgótarjánban. A Szojka Ferenc Stadionban 15.30 órakor kezdődő találkozó az idén fennállása 100. évfordulóját ünneplő SBTC és a névadója születésének centenáriumát ünneplő Zenthe Ferenc Színház közös kezdeményezése. A kezdőrúgást ifjabb Zenthe Ferenc végzi majd el, akinek édesapja hosszú éveken keresztül volt kiváló balszélsője a színészek tizenegyének.

A színészválogatottban biztosan helyet kap a csapatkapitány Nemcsák Károly, Laklóth Aladár, a 77 éves Balogh Mihály, Tűzkő Sándor, a zenészként évek óta a csapatot erősítő Balázs Pali, a Zenthében 3 évadon át játszó Pásztor Tibor (Liliomfi), valamint Simon Lajos, a Zenthe igazgatója, illetve két helyi színész, Baksa Imre és Erdélyi Gábor is. Az SBTC öregfiúk együttesében pályára lép Szabó I Csaba, Sági László és Simon, Cséki János, Horváth Károly, Gyetvai László, Stark János, Toldi Miklós, Szojka Ferenc, Oláh Béla, Kisbali Gábor, Ivitz Zoltán, Forgó Péter, Győri Zoltán, Palaticzky Szabolcs, Gulyka Zsolt, Sándor Attila és Oláh Teofil, a csapat edzője Földi Attila lesz. A két gárda eddigi utolsó összecsapása 17 esztendeje volt: 2003-ban ugyancsak Salgótarjánban, de kispályán mérkőztek meg, Nemcsák, Balogh és Laklóth akkor is itt játszottak. Lesz miért visszavágniuk Thália papjainak, akkor 11-2-re a Stécé diadalmaskodott... Kezdés augusztus 30-án, vasárnap 15.30 órakor, a játékidő 2x35 perc.

Forrás:zentheszinhaz.hu

 Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata
 Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata Színészválogatottal Mérkőzik Meg Az SBTC Öregfiúk Csapata