Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Képek | Kultúra

PSzF 50 Salgótarján

2022-09-19 13:58:37

Tegnap lezajlott az 50 éves ünnepség, amire ezt az oldalt létrehoztuk. Még nagyon friss az élmény. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztelte jelenlétével az ünnepségünket! Köszönöm Salgótarján Városnak, a REMEK kft-nek, a Jobb Páholy - Förster Társaságnak a szervezői munkát!
Én a tegnapi nap minden percét élveztem. A rég nem látott kollégákkal, hallgatókkal a találkozás nagyon öröm volt. A Főiskoláról készült film alkotója Kojnok Dávid igazán kiváló rendezői munkát végzett! A másik igazi meglepetés a Nógrád Táncegyüttes produkciója volt. Mondták, hogy rendkívüli lesz, de ilyen megható, felemelő produkcióra nem számítottam.
Nagyon jó volt veletek ezen a délutánon! Ezen az oldalon már ritkábban fogok jelentkezni, de időnként felteszek aktualitásokat. Akinek van a tegnapi napról megosztható képe, kérem tegye fel ide! Sokan kérték a Főiskola bezárásáról készült tanulmányomat. Most mellékelem. Nagyon sok boldogságot, sikert kívánok mindenkinek az életben és ahogy tegnap búcsúztam tőletek 10 év múlva ugyanitt találkozunk!
Miklós.

Kedves Jelentkezők!
Köszönet Salgótarján Városnak és a REMEK kft-nek, hogy lehetővé tették a Főiskola épületének megtekintését. Az épület csak csoportosan, vezetővel lesz látogatható. 16 órakor gyülekezünk a Főtéren és onnan megyünk fel az épülethez. Megkérek mindenkit, hogy ne szakadjon el a csoporttól, hiszen az épület ma már nem középület és csak külön engedéllyel lehet belépni. Emellett - hasonló okokból - TILOS a fotózás a videózás. Ezt kérem mindenki tartsa be!
Várva a találkozót, üdvözöl mindenkit
Dr. Gubán Miklós

17.00 Múltidéző – virtuális barangolás a Főiskolán
Dr. Gubán Miklós Professor Emeritus felvezetője (Jobb Páholy – Förster Társaság nevében is)

Alpolgármesteri köszöntő (dr. Huszár Máté)

A Budapesti Gazdasági Egyetem rektorának köszöntője

Dr. Rozgonyi József korábbi intézetigazgató visszaemlékezése

Volt kollégák nevében Dr. Pál Tibor professzor úr, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnökének visszaemlékezése

A Salgótarjánban maradt hallgatók-oktatók nevében Czékmánné Kelecsényi Ágnes visszaemlékezése

A volt kollégák nevében dr. Bocsó Klára emlékezik az elmúlt évtizedekre

Szünet

Százszorszép – Száz év krónikái Nógrádi néptáncegyüttes műsora

19.00-tól zárásig évfolyamtalálkozók, baráti beszélgetések a Művelődési ház termeiben

A Főiskola épületének meglátogatása még szervezés alatt van. Ha lesz erre lehetőség, akkor 16 órakor mennénk fel az épülethez.

Köszönöm mindazoknak akik regisztráltak a programra. A létszám elérte a felső határt, azonban sokan csak szeptemberben csatlakoztak a csoporthoz és most jelezték, hogy szeretnének részt venni a programon. Ezért megemeltük a létszámot és lehetőséget adunk még további regisztrációra. Nekik írom, hogy az alábbi linken érhető el a regisztráció:
PSZF 50 - Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. (salgoremek.hu)

Sok régi oktató is jelezte, hogy személyesen részt vesz a programon. Nagyon várom már, hogy sok-sok év után ismét találkozzunk Önökkel volt hallgatókkal és a régi munkatársaimmal!

Forrás: Gubán Miklós

PSzF 50 Salgótarján
PSzF 50 Salgótarján PSzF 50 Salgótarján PSzF 50 Salgótarján PSzF 50 Salgótarján