Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Képek | Sport

Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül.

2023-02-21 09:36:04

Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül.

Az előző hétvégén rangos ellenfelet fogadott U13-as és U12-es csapatunk. Az edzőmérkőzések kapcsán korosztályos együtteseink edzői osztották meg gondolataikat.

Fodor Zsolt, U13: - Első edzőmérkőzésünket hazai pályán, nívós ellenfél ellen játszottuk. Sok pozitívuma volt a találkozónak. Jó labdakihozatalok, szép támadások, a gyerekek próbálták betartani a megbeszélteket. Az új játékosok biztatóan mutatkoztak be.

Zsély Benedek, U12: - A mai nap nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A játék minden elemében felülmúlt minket az ellenfél, és sajnos az számomra még szomorúbb, hogy akaratban is fölénk tudtak kerekedni.

Kis szekciónk vezetője mellett a fiúk edzője foglalta össze meglátásait.

U11-es korosztályunk mellett a legkisebbek is Balassagyarmaton rúghatták a bőrt a közelmúltban. A fiúk edzője, Grexa Szabolcs mellett kis szekciónk vezetője, Kabács osztotta meg gondolatait.
Balassagyarmaton

Grexa Szabolcs: - Szeretném még egyszer megköszönni a meghívást a gyerekek nevében is, akik hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelmekbe. Egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt, hasonló képességű csapatok ellen, melyekben számtalan ügyes kisgyerek mutathatta meg tehetségét. Sok mérkőzés, rengeteg jó megoldás, még több gól jellemezte a napot. A gyerekek, na, és persze mi is a szülőkkel együtt nagyon élveztük. Szuper volt.

Kabács József: - Vasárnap Balassagyarmaton focitornán jártunk az U7-es korosztállyal. Kettő csapattal képviseltük a klubot. 5 meccset játszott minden együttesünk. A gyerekek nagyon élvezték a játékot, sok szép megoldást láthattunk tőlük. A gólokkal sem maradtak adósak, mert rengeteg találkozó született a mérkőzések alatt. A szervezők előtt le a kalappal, mert remek tornát rendeztek. Több ilyen kupán kellene részt venniük a gyerekeknek.

A Talent 2019 SE szervezésében sorra kerülő nívós tornán rúgta a bőrt Mohácsi László korosztálya.

Nemrégiben Balassagyarmaton vett részt rangos teremtornán U11-es együttesünk. A Talent 2019 SE szervezésében sorra kerülő eseményről a fiatalok edzője, Mohácsi László osztotta meg velünk gondolatait.

Mohácsi László: - Remek hangulatú, magas színvonalú mérkőzéseket sikerült játszani az ellenfeleinkkel, miközben jó volt látni, hogy a srácok végig kezdeményezően játszottak, jól együttműködtek egymással támadásban és védekezésben, úgy, hogy az most jó eredménnyel is párosult. Az elért kettő győzelem és kettő döntetlen a torna II. helyének megszerzésére volt a mai napon elég, ami nagyon büszkévé tesz minket! Gratulálok a csapatnak!

Abszolút különdíjasaink:

Legjobb kapus: Szabó Sebestyén

Gólkirály: Huszár Márton

A csapatunk legjobban teljesítő játékosa: Lipták Levente

SBTC Sport Kft.

Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül.
Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül. Nagy megtiszteltetés klubunk számára, hogy a Puskás Akadémia korosztályos csapatait láthatta vendégül.