Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Képek | Közélet

MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA

2023-04-24 15:31:27

A NAPELEM FA - Becskereki Tamás és Antal Zsolt együttműködése nyomán került megvalósításra a salgótarjáni Cédrus kertészetben.
A völgyben sok szakmai szempont figyelembe vételét követően, sikerült két napelemfa felállítását is megvalósítani.
Erről Becskereki Tamás így ír oldalán:
Nagy megtiszteltetés, hogy Antal Zsolt-al dolgozhattam együtt ezen a napelem fa projekten, a kezdeti közös elhatározás óta, és már az utolsó simításokat végezzük a Cédrus Kertészeti Áruházban, ahol hamarosan elkészülnek a környék első napelem fái, és megkezdik az áramtermelést!
Ez a kertészet ettől zöldebb már nem is lehetne!
Látogassatok el ti is, és tekintsétek meg!

MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA
MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA MI AZ? DÉL FELÉ NÉZ ÉS ÁRAMOT TERMEL? A NAPELEM FA