Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Képek | Közélet

Másodszorra érdemelte ki „Az év iskolarendőre” díjat

2023-02-02 11:37:27

Gemer Gabriella címzetes rendőr százados első alkalommal a szécsényi, míg második alkalommal a balassagyarmati diákok közlekedésre nevelése terén nyújtott magas színvonalú munkája révén kapta meg a rangos elismerést.Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője, az ORFK-OBB ügyvezető elnöke a Rendészeti Igazgatási Központ auditóriumában 2023. február 1-jén, a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében adta át „Az év iskolarendőre” elismeréseket.

Az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Nógrád vármegyében „Az év iskolarendőre” díjat Gemer Gabriella címzetes rendőr százados, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság közlekedési előadója érdemelte ki. A rendőrnő a balassagyarmati Dózsa György Általános Iskolában aktívan látja el az „Iskola rendőre” program feladatait. Munkáját a precizitás, az igényesség és az odaadás jellemzi. Az elmúlt években a szakmai elvárásokra figyelemmel, a kitűzött célok elérése érdekében, lelkiismeretesen, példamutató magatartással és hivatástudattal teljesítette kötelezettségeit.

A rendőrnő 2015-ben a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársaként – a vármegyénkben elsőként – vehette át „Az év iskolarendőre” díjat a település oktatási intézményeiben végzett magas színvonalú munkájáért.

A rendőrség számára a gyermekek védelme és a közlekedési nevelő munkában való aktív részvétel immár évtizedek óta az egyik legkiemeltebb feladat. Az „iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, amelynek célja a kisiskolások biztonságos, és balesetmentes közlekedésre nevelése, a közlekedési ismereteik bővítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése és azok megszüntetése.

Gratulálunk munkatásunknak az elismeréshez! További munkájához sok sikert kívánunk!

Forás.: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Másodszorra érdemelte ki „Az év iskolarendőre” díjat
Másodszorra érdemelte ki „Az év iskolarendőre” díjat Másodszorra érdemelte ki „Az év iskolarendőre” díjat