Városlista
2024. április 15, hétfő - Tas, Anasztázia

Képek | Közélet

Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása.

2024-03-21 11:00:00

2023. 05. 04 - én A Nógrád "KAS" Épületfelújító és Szigetelő Kft. Megkezdte A Magyarországi Evangélikus Egyház Salgótarjánban És Környékén Tervezett Beruházási Külső Felújítási Munkáit.

- Külső felújítás (csapadékvíz elvezetés, támfal felújítás, templom homlokzata, torony felújítása, mozgáskorlátozottaknak út építés, parkoló kialakítás, kerítés és kapuk felújítása).

A munkálatok szépen haladnak.
Az Út, Homlokzat, Kerítés, Tető munkái készülnek. Most a Torony bontása folyik.
A Torony Lebontva és máris megkezdődött a torony vakolása. A Tetőszerkezet szigetelése palázása. A templom oldalfalainak színezése is folyik. A Keleti tetőre felkerültek a palák és a hófogó, És a kerítés építése is elkezdődött. Alpin technikával javítják a torony hátsó részét. Felkerült a kerítésre a drótháló. A Felvezető lépcső is meg kapta a színezést. A templom belső falain már látszanak az új színek. Hamarosan teljes pompában fog díszelegni. Elkezdődtek a villanyszerelési munkák is. A Külső világítás szerelése folyamatos, az oszlopok és a ledes fényszórók már láthatóak. Hamarosan a torony is elfoglalja méltó helyét. Már a hét elején az idő kegyes volt. És elkezdődött a templomhoz vezető út vízelvezető betonozása. És az út alapja is betont kapott. Ha az idő engedi a térkövezés is elkezdődik.
2024.01.10-én. A Megújult torony burkolása majd bádogozásával folytatódnak a munkák. A Felső parkoló térkövezése is elkezdődött. A Templom külső homlokzata már teljes pompában látható. A Kupola ill. a kereszt is a helyére került. A templomot körül ölelő kerítés ill kapuk is a helyén vannak. 2024.02. 26-án. Az imaház tető szerkezetét bontották el. Ott is teljes lesz a felújítás. Mind kívül ill. belül.

Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása.
Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása. Magyarországi Evangélikus Egyház Külső Felújítása.