Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Képek | Közélet

Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton

2023-02-11 15:33:48

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szombat délelőtt Balassagyarmaton, a Kökörcsin úton.

A helyi, a szécsényi és a rétsági hivatásos tűzoltók hat vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. A káreset felszámolásában részt vettek az Ipoly-völgyi Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület önkéntesei is. Az egységek egy széfet és több nagy értékű műszaki cikket is kivittek az épületből, mielőtt kárt tett volna bennük a tűz. Az eset során személyi sérülés nem történt. A házban három ember élt. Mivel az épület lakhatatlanná vált, a lakókat ideiglenesen rokonok fogadják be. A tűz keletkezési okát a katasztrófavédelem szakemberei tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják.

Fotók: Fóri László tű. zászlós – Balassagyarmat HTP

Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton
Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton Kigyulladt egy családi ház Balassagyarmaton