Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Képek | Sport

Elhunyt az Egri Vízilabdások Julika nénije

2021-01-03 13:19:24

A csapat volt orvosa, dr. Halmos Péter fül-orr-gégész és felesége, Ringelhann Júlia egyszerre kapták el a koronavírust – írta az egrivizilabda.hu. A portál úgy értesült, Julika néni nem élte túl a rettegett kórt.

A Halmos-Ringelhann házaspárnak rengeteget köszönhetett az egri vízilabda. Júlia testvére, dr. Ringelhann György maga is nagyszerű játékos volt fiatalon, később polgármesterként sokat tett az egri vízisportokért és a Bitskey-uszoda felépüléséért. Dr. Halmos Péter orvosként szolgálta a csapatot, Péter és Júlia egyik fia, ifjabb dr. Halmos R. Péter pedig elnökként és elnökségi tagként is rengeteget dolgozott és dolgozik az Egri Vízilabda Klubban. Ringelhann Júliát, Julika nénit ezek után talán nem túlzás az egri vízilabdások “nagymamájaként” aposztrofálni, a legnagyobb szeretettel és tisztelettel.

Akik ismerték őket, bizonyára sokan tudták, hogy elkapták a koronavírust, mindketten: Péter és Júlia is. Az egrivizilabda.hu azt írta: “a férj elmondta, ő jól van, de Julika…”

Kegyetlen a 2020-as év. Fél éve, hogy dr. Ringelhann György itt hagyott minket, most utána ment testvére, Júlia is. Gyászhíre futótűzként terjed a közösségi oldalakon, máris rengetegen siratják az egri vízilabdások Julika néniét. Isten nyugosztalja őt.

Jobbról: dr. Ringelhann György özvegye, Mária, mellette Ringelhann Júlia, majd férje dr. Halmos Péter

Forrás: egrihirek

Elhunyt az Egri Vízilabdások Julika nénije
Elhunyt az Egri Vízilabdások Julika nénije