Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Képek | Kiállítás

AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show

2021-08-27 08:06:13

15. JUBILEUM: AUGUSZTUS VÉGÉN ÚJRA AUTÓMOBIL és TUNING SHOW!

Két év szünet után ismét a benzingőzé a főszerep a Hungexpón
Hatalmas jubileumi rendezvénnyel tér vissza hazánk legnagyobb autó show-ja a Hungexpo falai közé – és persze azon is túlra. A hosszú kényszerpihenő után az AMTS lesz az első kiállítás a teljesen felújított budapesti vásárközpontban, mely méltó felhozatallal készül a kerek évfordulóra!
Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is vadonatúj formában mutatkozik be idén a nagyérdeműnek. Múlt, jelen és jövő autócsodáit még több programmal és látnivalóval fűszerezve nézhetik végig a látogatók augusztus 27-29. között Budapesten.
Az immáron 15. éve hihetetlen járműveket felvonultató autó show több mint százezer négyzetméteren, 4 pavilonban és hatalmas külső területen, 15 ország több mint 200 kiállítójával és több mint ezer kiállított autójával 2021-ben igazán az élményre fókuszál.
Az AMTS tíz, teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt.
A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!
Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
• Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
• Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
• EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
• Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, oldtimerek, veteránok
• Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
• GymkhanaDrift Bajnokság és Show – A látványos autósportok exkluzív versenye
• OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
• ’50 Brothers Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
• Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
• SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
• Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

A rengeteg program és látnivaló mellett, idén ráadásul ismét egy autó a fődíj az show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki felnőtt, családi, vagy vIP jegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A főnyeremény, egy különleges Mini Cooper Coupé a show harmadik napján kerül kisorsolásra.

Kerüld el a sorban állást, vásárold meg belépőid most, online elővételben!

SZENZÁCIÓ: Giugiaro koncepció az AMTS-en!
Az első szuper sportautó, amelyet off-roadra építettek
Nem ez az első alkalom, hogy világhírű tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. A jubileumi felvonásra pedig idén egy igazán különleges koncepció érkezik!
Az augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő AMTS két év kényszerpihenő után tér vissza a teljesen felújított Hungexpo falai közé. A több mint 100.000 négyzetmétert elfoglaló autómustrára - a tuning autóktól kezdve a veteránokon és hot-rodokon át az autóimportőrökig - az autós szcéna minden szegmense nagy erőkkel készül, a kiállítást pedig látványos drift verseny, off-road show és rengeteg program kíséri.
A show felhozatalának egyik ékköve vitathatatlanul egy koncepció, a komolyabb autókiállításon eddig még sehol nem látott Vision 2030 Desert Raid lesz. A minden elemében egyedi jármű a világhírű olasz tervező, Giorgetto Giugiaro, valamint fia, Fabrizio Giugiaro zsenialitásának gyümölcse. Az autó eredetileg a tavalyi Genfi Autószalonon debütált volna, ami a pandémiás helyzet miatt végül - sok más rendezvénnyel együtt - csak online formában valósult meg a nagyközönség számára.
Az utópisztikus tanulmány teljesen egyedi alvázra épült, a ménest pedig két 510 lóerőt és 680 Nm nyomatékot produkáló elektromotor biztosítja, természetesen mind a négy kereket hajtva. A 90 KWh-s akkumulátorpakknak köszönhetőn, egy töltéssel akár több mint 450 km-t is megtesz az autó és nem marad szégyenben akkor sem, ha gyorsulnia kell: a 100 km/órás sprintet mindössze 3.8 másodperc alatt teljesíti.
A Desert Raid gyakorlatilag egy hiperSUV - a szuper sportautó a szabadidőautók között. Bármilyen terepen elboldogul, mindehhez pedig háromféle vezetési mód, a Race, a Road és az Off-Road áll a sofőr rendelkezésre. Utóbbi az autó hasmagasságát is több mint 8 cm-el (egészen 24 cm-ig) emeli meg a ballonos abroncsokkal szerelt 20 colos MAK garnitúra fölé.

A lehengerlő formatervet felfelé és oldalra nyíló ajtók, karbon szélesítések, valamint jókora hátsó traktus teszi még sportautósabbá. Az autó - SUV létére - mindössze kétszemélyes, az ülések mögött - ott, ahová első ránézésre minimum egy V10-es aggregátot képzelne az ember - egy ízlésesen rögzített pótkereket, valamint egy poroltó készüléket találunk.
A koncepcióhoz képest döbbenetesen szépen kidolgozott, futurisztikus utastér a taktikai ruházatot idéző szél- és vízálló bevonatok, valamint a hagyományos karbon-bőr borítások kombinációja. A műszerek mindegyike 100%-ban digitális, a sofőr összesen hat különböző kijelzőn tarthatja a kapcsolatot a járművel.

A Desert Raid koncepció az AMTS ideje alatt a legszélesebb hazai alufelni kínálattal rendelkező Hungarogumi standján található majd meg, augusztus 27-29 között a Hungexpón, több mint ezer további autócsoda társaságában.

További információk:
• www.amts.hu
• www.facebook.com/amtsofficial
• https://www.instagram.com/amts_official/
• https://www.youtube.com/c/AMTSofficial

AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show
AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show AMTS 2021 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show