Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Képek | Közélet

Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden

2023-01-18 12:11:38

Tegnapi Káresemények!

Megpördült az úton és egy fának csapódott egy személyautó kedd reggel Püspökhatvan és Galgagyörk között. A berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Mivel a gépjármű akadályozta a forgalmat, ezért az egység a forgalom irányításában is segédkezett. Az autóban csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Kedd délelőtt vasúti sínekre dőlt, ezzel akadályozta a vasúti forgalmat egy fa Berkenye külterületén. A váci hivatásos tűzoltók, valamint a Nógrádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát a sínekről. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy lakatlan épület egyik helyiségében kedd este Rimócon, a Hunyadi úton. A családi ház egyik húsz négyzetméteres szobájában rongy és szemét égett. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A szécsényi és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók megfékezték a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotók: Tamás Bence tű. őrmester - Bercel KvŐ

Forrás.: Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő
Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden
 Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden  Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden  Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden  Közúti baleset, épülettűz és sínekre dőlt fa kedden