Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Képek | Közélet

Három közúti balesetnél avatkoztak be tűzoltóink

2023-02-01 09:41:42

Összeütközött egy személyautó és egy hulladékszállító teherautó kedd délelőtt Ludányhalásziban, a Szent István úton. A szécsényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit. Az autóban két ember utazott, őket könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett útszakaszon.

Egy személyautó és egy mikrobusz ütközött össze kedd délután Bátonyterenyén, a Nemti úton. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mindkét gépkocsiban egy-egy ember utazott, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Elhagyta az úttestet és fának ütközött egy személyautó Acsa és Csővár között tegnap délután. A berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, saját erejéből el tudta hagyni a gépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő
Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 Három közúti balesetnél avatkoztak be tűzoltóink
 Három közúti balesetnél avatkoztak be tűzoltóink  Három közúti balesetnél avatkoztak be tűzoltóink  Három közúti balesetnél avatkoztak be tűzoltóink