Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Október 30. 18:15, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Zsófi művésznő mintha plasztik ciciket viselne! Ön szerint?

Zsófi művésznő mintha plasztik ciciket viselne! Ön szerint?

Ha ő kipakolja, akkor mi megnézzük! Vajon plasztik?

A fiatal színésznő közösségi oldalán posztolt magáról egy szexi képet, amelyen kibuggyanó mellei játsszák a főszerepet.

Szabó Zsófi nem rejtegeti el nőies bájait. A Jóban Rosszban sorozat színésznője nemrég egyik kedvenc tervezőjénél próbált fel pár extravagáns darabot. Az egyik ruha gyönyörűen kiemelte Zsófi tökéletes alakját. A dekoltázsa pedig magáért beszélt.

Nem csoda, hogy közösségi oldalán rengeteg hozzászólást kapott. A rajongók odavannak a képekért, de volt olyan is, aki megkérdezte, szilikon melle van-e a színésznőnek. Sőt, egy rajongó túlzásnak tartja az erőltetett dekoltázst:

"Zsófi Művésznő! olyan mintha plasztik ciciket viselne és szerintem túlzás" -áll a kommentben. Akadt, aki provokációnak fogta fel a képet: "Zsófika, szép kis hölgy vagy, de ez a kép már durva szerintem, olyan mintha fel lennél pumpálva, vagy ez csak polgárpukkasztás?" - tette fel a kérdést a kommentelő. Szabó Zsófi egyelőre nem reagált a kérdésekre, de a sok dicséret biztos jól esik a nemrég újra szingliként élő színésznőnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.