Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Március 22. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini újra egészségügyi problémákkal küzd, hiába szüntette meg az eljárást az ügyészség abban a csalási ügyben, amiben egy állatvédőnő vádolta meg.

Nemcsak egészségügyi problémákkal, de kritikus anyagi helyzettel is küzd Zalatnay Cini. "Előjöttek az epe- és májproblémáim, miközben az immunrendszerem gyakorlatilag a nullával vált egyenlővé, illetve a vérképem is kritikus eredményt mutatott" - mondta az énekesnő az Új Ásznak, majd azt is bevallotta: ennek következtében fellépései is megritkultak. Éppen ettől vált kritikussá egyébként sem stabil anyagi helyzete, így Cini most attól retteg: elviszik feje fölül a házat. "A számlák persze jönnek, és a házunk hiteleit is nyögnünk kell. Ez sajnos egyre nehezebben megy, mindössze a bank jóindulatán múlik, találunk-e megoldást."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.