Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 02. 14:52, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Zaklatták a sitten Stohlt!

Zaklatták a sitten Stohlt!

Hiába vigyáznak rá, megtörtént az első kellemetlen élménye Stohl Andrásnak. A színészt ugyanis a zaklatta a börtönben egy misszionárius.

Stohl András nem kívánja többé fogadni azt a misszionáriust, aki állítólag csupán jó szándékból felkereste a színészt a Kozma utcai börtönben - mondta el Dr. Ruttner György, Stohl jogi képviselője. Krisztián atya, egy megtért misszionárius azért ment be Stohlhoz a börtönbe, hogy a a színész lelkét megmentse.

"Emlékezett rám, hiszen megkérdezték, és megengedte, hogy találkozzunk. Sajnos nem lehettünk kettesben, két ôr és a börtön lelkésze is velünk volt. A munkahelyén, a raktárban láthattam újra. Alig ismertem meg, mert a haját levágták. Elmondtam neki, le kell szállnia a magas lóról, és a földön kell járnia. Sokkal jobb lehet ezután az élete. Remélem, a szavaim eljutnak majd hozzá, mert a találkozásunkkor nagyon merev volt. A füzért is ott hagyhattam, a nevelőtisztje adja majd át neki. A küldetésemet véghez vittem, ez volt a misszióm" idézte örömmel Szent Pál szavait Krisztián, akinek azonban nem örült annyira a színész, s zaklatásnak vette a felkeresést, amihez alapvetően még csak nem is járult hozzá.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.