Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 25. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: OrientPress

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika új szerelme kedvéért felhagy erotikus munkáival, pedig még csak néhány hete ismerik egymást. Ilyen a szerelem.

A volt villalakóra néhány hete talált rá újra a szerelem, azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Olyannyira nagy a szerelem, hogy Szandi képes odadobni mindent, állítása szerint átgondolta a jövőjét, és újdonsült barátja kedvéért felhagy erotikus munkáival is. Szandika az Erotika Expón még látható lesz, de csak azért, mert a már korábban elfogadott felkérést nem akarta lemondani.

Pedig a szakmában dolgozók szerint Szandika vagyonokat kereshetne. Már tárgyalt vele Tomor András pornóproducer is, de az egykori villalakó most fontosabbnak tarja a magánéletét, párja pedig érthető módon nem örülne, ha ilyen ajánlatokra igent mondana a szőkeség, legalábbis ezt mesélte a Borsnak.

Szandikát korábban sok csalódás érte, azt hitte nem bízhat a férfiakban, de mostani kapcsolatának szerinte van jövője, ezért érdemes áldozatot hoznia."Ez szerelem volt első látásra." - mondja a VV sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.