Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Szeptember 29. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Volánhoz ült Radics Gigi

Volánhoz ült Radics Gigi

Radics Gigi interneten tanulja a KRESZ-t. 17 éves énekesnő életében eljött az idő, hogy kormánykereket ragadjon.

A tanuláshoz a legkényelmesebb és legtrendibb módszert választotta, online kurzuson sajátítja el a közlekedés szabályait.
"Amikor az öcsém megtudta, hogy vezetni fogok, nagyon irigy lett! Ő még csak 14 éves, de már nagyon szeretne az autó volánja mögé ülni. Izgatottan várom, hogy végre kipróbálhassam a nyereményautómat. Könnyebb lesz az életem, ha egyedül autózhatok, és nem kell mindig apának telefonálnom, hogy furikázzon. Persze a szüleim is várják már, hogy meglegyen a jogsim, mert akkor ők is szabadabban szervezhetik az életüket" - mondta a tehetségkutató győztese, aki a számítógép előtt ülve fogja elsajátítani KRESZ-t.
A világszerte egyre terjedő e-learning módszer nagyon megkönnyíti Gigi életét, hiszen nem kell az oktatóhoz alkalmazkodnia, hanem amikor ráér, szabadidejében bekapcsolja a gépet, és ott folytatja az interaktív leckéket, ahol korábban abbahagyta. Így könnyen szerezhet pont ugyanolyan értékű jogsit, mintha a hagyományos módon tanulna. A webjogsi teljesítése ugyanúgy feljogosítja, hogy letegye az elméleti vizsgát, mintha tanteremben tanulna.
"Nekem nagyon kényelmes, hogy interneten tanulhatok, és nem kell tantermi órákra járnom. Így gyorsabban is tanulok, mert a képernyőn sokkal érdekesebb a téma, mintha valaki órákon át magyarázná. Sorban haladok a leckékkel és így hamarabb is megragad az anyag, ráadásul magamnak osztom be az időmet, ha van egy szabad félórám, akkor leülök a gép elé, és foglalkozom vele."
Az elméleti vizsga után pedig következhet a gyakorlati oktatás előbb rutinpályán, majd a forgalomban. Vajon vezetés közben is énekelni fog az aranytorkú felfedezett?

Forrás: Just Creative

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.