Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Június 08. 08:50, szombat | Helyi
Forrás: MTI-BUDAPEST

Voks 24 - Menczer Tamás: az \"egymillió találkozás napja\" lesz a szombati.

Voks 24 - Menczer Tamás: az \

A szombati lesz az \"Egymillió Találkozás Napja\", amikor 50 ezer aktivista, és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel a vasárnapi győzelem érdekében - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Mindenki a saját településén, illetve régiójában végzi a munkáját - közölte, hozzátéve: ő maga pedig egyfajta "száguldó riporterként" lesz ott sok helyen, és be is számol az eseményekről.
"Megmutatjuk az erőnket, vasárnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük a hazánkat, mert sokkal erősebbek vagyunk, mint a háborúpártiak" - fogalmazott.
Kijelentette: korábban nem volt még ilyen létfontosságú választás, mint amilyen előtt most állunk, tekintettel arra, hogy több mint két év alatt egy lokális háborúból világháborús, atomháborús vészhelyzetet csináltak a háborúpártiak.

Menczer Tamás megismételte a Fidesz-KDNP álláspontját, amely szerint azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség és - fogalmazott - békepárti képviselők kellenek Brüsszelbe, mert a mostaniak "nem hajlandóak belátni tévedésüket".
A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy egyedül Orbán Viktor képes Magyarország békéjét megvédeni, a kormányfőt válságálló miniszterelnöknek nevezte, aki a bevándorlási válság, a koronavírus-járvány, a szankciók és az energiaválság idején is megvédte az országot.
"Orbán Viktor most is meg tudja védeni Magyarország békéjét, ha az emberek ott állnak mellette. Ha vasárnap mindannyian elmegyünk szavazni, akkor győzünk, és a győzelem, az mindig jól állt nekünk" - hangoztatta Menczer Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.