Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 11. 14:20, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Vizsgálják Albert Flórián ellátását

Vizsgálják Albert Flórián ellátását

Az ÁNTSZ bekéri az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájáról.

Az illetékes hatóságokhoz több olyan jelzés is érkezett, amely kérdéseket vetett fel hazánk egyetlen aranylabdás labdarúgójának ellátásával kapcsolatban - értesült a Magyar Nemzet.

Kezdetben a hírek arról szóltak, hogy jól sikerült a Császár szívműtétje, azonban pár nappal a beavatkozás után Albert infarktust kapott és meghalt.

A ferencvárosi legendát először szívkatéterezték, majd szívműtétet hajtottak végre rajta. A műtét utáni napokban azonban rosszul lett, ezért ismét katéterezni, majd műteni kellett. Arról egyetlen orvosi nyilatkozat sem szólt, hogy meg kellett ismételni a beavatkozásokat. Felvetődik a kérdés, hogy mi szükség volt ezekre, ha a műtét jól sikerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.